SITE SLOGAN

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Email Print PDF
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα  στο μήνυμά της με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου αναφέρει:
«Για τη νέα χρονιά θέλω να σας ευχηθώ  ένα καλύτερο αύριο, μια δυνατή Ήπειρο που θα βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία .Εύχομαι στον καθένα από εσάς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πάνω απ’ όλα υγεία. Το 2010 αναμφισβήτητα αναμένεται να είναι μια δύσκολη χρονιά όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά παγκοσμίως. Στο χέρι μας όμως είναι να αναστρέψουμε τις συνθήκες με σεβασμό στον πολίτη, πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια να βάλουμε τις βάσεις για την ανθρωποκεντρική κοινωνία του δικαίου, την κοινωνία που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.
Παράλληλα το 2010 αποτελεί χρονιά σταθμό για την χώρα μας αφού σηματοδοτεί την διοικητική αλλαγή στην τοπική αυτοδιοίκηση με στόχο την ανάπτυξη της περιφέρειας.  Ζητώ λοιπόν από εσάς να είστε συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να αλλάξουμε τα πράγματα. Όλοι μαζί και ο καθένας από την πλευρά του στο βαθμό που του αναλογεί ας οδηγήσουμε την Ήπειρο στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου κόντρα στα σημεία των καιρών.
Καλή  χρονιά, χρόνια πολλά.