SITE SLOGAN

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

>> Δελτία Τύπου Ευχές για Καλή Χρονιά από τη Γενική Γραμματέα Περιφέρειας

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Ευχές για Καλή Χρονιά από τη Γενική Γραμματέα Περιφέρειας

Email Print PDF

«Αγαπητοί πολίτες της Ηπείρου,

Διανύουμε τις τελευταίες ώρες του 2010 και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο έτος, με υψηλές προσδοκίες αλλά και με μεγάλες ευθύνες.

Σε λίγο ξεκινά και τυπικά η εφαρμογή της νέας αυτοδιοικητικής αρχιτεκτονικής του “Καλλικράτη”, η οποία επιφέρει το τέλος μιας εποχής και την απαρχή μιας καινούργιας σελίδας στη διοίκηση του κράτους.

Το χρέος που έχουμε αναλάβει, μας υποχρεώνει για τη νέα χρονιά να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις, απέναντι στους πολίτες και τον τόπο και να εργαστούμε αποτελεσματικά για την ενίσχυση της περιφερειακής παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Θα πρέπει όλοι μας να συνδράμουμε στη μεγάλη εθνική προσπάθεια που δεν είναι άλλη, από το να οδηγήσουμε τον τόπο και τη χώρα στην έξοδο από τη σημερινή κρίση.

Από τη χρονιά που φεύγει μας μένουν έντονα σημάδια δικαίωσης και ικανοποίησης για τα όσα σημαντικά καταφέραμε.

Μας μένουν όμως και διδάγματα σε τομείς που θα πρέπει να βελτιωθούμε.

Στόχος και ευχή μου για τη νέα χρονιά, είναι να καταφέρουμε, όλοι μαζί, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να ενισχύσουμε την προοπτική και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η κατάκτηση στόχων, απαιτεί συνένωση δυνάμεων, συγκροτημένο σχέδιο, όραμα και σκληρή προσπάθεια.

Αυτό κάναμε στη διάρκεια του περασμένου έτους στην Περιφέρεια Ηπείρου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με αμείωτους ρυθμούς, μέσα από τα νέα δεδομένα που μας οδηγεί ο «Καλλικράτης».

 

Εύχομαι από καρδιάς για το 2011, Χρόνια πολλά, Υγεία, Ευημερία και κάθε Οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, σε όλους σας»