Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Άμεση αντίδραση

E-mail Εκτύπωση PDF
Άμεση ήταν η αντίδραση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δήμητρας  Γεωργακοπούλου  -Μπάστα στις καταγγελίες δύο εταιρειών για «φωτογραφικούς» όρους στο διαγωνισμό δημοπράτησης έργου από τη ΔΕΥΑ Ιωαννίνων που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Μόλις της κοινοποιήθηκαν οι καταγγελίες [28/12/09] ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, Διεύθυνση Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄Βαθμού, άμεση ενημέρωση σε ότι αφορά το διαγωνισμό της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων για το έργο «βελτίωση- αναβάθμιση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ιωαννιτών».
Ταυτόχρονα χθές Τετάρτη [30/12/09] επανήλθε με έγγραφό της προς τη ΔΕΥΑ Ιωαννίνων ζητώντας να της αποσταλούν όλα τα στοιχεία του φακέλου του διαγωνισμού του συγκεκριμένου έργου. Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα παρακολουθεί στενά το θέμα προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στα ζητήματα που προέκυψαν.

ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Το φάκελο με τα στοιχεία  αδειοδότησης αυτόματου πωλητή σε πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί στο ισόγειο πολυκατοικίας στα Γιάννινα ζητά η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης  Ιωαννίνων που έδωσε και τη σχετική άδεια.
Την παρέμβαση της Περιφερειάρχη προκάλεσαν καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που ζητούν την ανάκληση της άδειας καθώς όπως τονίζουν δεν τηρήθηκαν οι όροι ασφαλείας.