Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

>> Ενημέρωση Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου 2009 Στο ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος» η Γ.Γ.Π.Η.

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Στο ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος» η Γ.Γ.Π.Η.

E-mail Εκτύπωση PDF
«Βρισκόμαστε εδώ για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, αυτό θα γίνει και με άλλα ιδρύματα του νομού και της περιφέρειας» δήλωσε χθες Τετάρτη [30/12/09] η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα κατά την επίσκεψή της στο ίδρυμα κοινωνικής  πρόνοιας «Νεομάρτυς  Γεώργιος» στα Γιάννινα.
Η Περιφέρεια Ηπείρου φέτος διεθέσε ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση ιδρυμάτων δωρίζοντας  είδη που έχουν ανάγκη, αντί της πρακτικής να στέλνονται για τις γιορτές ευχετήριες κάρτες.
Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα επισκέφθηκε το ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος» και παρέδωσε τηλεοράσεις για τους χώρους ψυχαγωγίας του ιδρύματος προκειμένου οι τρόφιμοι να περνάνε κάποιες ώρες ευχάριστα. Την Γενική Γραμματέα υποδέχθηκαν  η διοίκηση του ιδρύματος, το προσωπικό και τρόφιμοι.
Ο πρόεδρος κ. Νίκος  Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την Γενική Γραμματέα για το έμπρακτο ενδιαφέρον της και μαζί με την διευθύντρια και την γιατρο την ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος όπου η κ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τρόφιμους.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ Χ.Υ.Τ.Α
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα του Χ.Υ.Τ.Α στο νομό Ιωαννίνων η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημητρα  Γεωργακοπούλου – Μπάστα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση για τον Χ.Υ.Τ.Α. ακόμη είμαστε στο στάδιο της ενημέρωσης.  Εχω μιλήσει και με τους δημάρχους και θέλω να δω κάποια πράγματα πάρα πολύ καλά. Ξέρω όμως ότι κληρονόμησα μία πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Ο κ. Πανοζάχος με το ντε και καλά επέβαλε μία θέση η οποία δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτή αυτό το γνωρίζεται όλοι και το γνωρίζω κι εγώ. Θα τα πούμε για τον Χ.Υ.Τ.Α. άλλη φορά»