Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

>> Ενημέρωση Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου 2009 Συνάντηση του Γ.Γ.Π.Η. με το νέο πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Βόρειας Πίνδου

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Συνάντηση του Γ.Γ.Π.Η. με το νέο πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Βόρειας Πίνδου

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρης Πανοζάχος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με το νέο Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Βόρειας Πίνδου κ. Σπύρο Καμπέρη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και αφορούσε θέματα του Φορέα, με δεδομένο την ανάληψη της Διοίκησή τους από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ. Καμπέρης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για την πορεία του Φορέα και τις κινήσεις που θα γίνουν από τη Διοίκηση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο κ. Πανοζάχος δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι η Περιφέρεια και δεδομένης της εξαιρετικής σημασίας του έργου που επιτελεί ο Φορέας, θα συμπαρασταθεί απολύτως στις ενέργειές του, θέτοντας μάλιστα όλες τις υπηρεσίες της στη διάθεσή του.

Παράλληλα έγινε κατ' αρχή συζήτηση για την πιθανότητα  χρηματοδότησης δράσεων του Φορέα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, ΠΕΠ Ηπείρου - Στερεάς Ελλάδος - Θεσσαλίας. Η χρηματοδότηση θα αφορά στην ανάδειξη των περιοχών γύρω από τον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού.