Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

>> Δελτία Τύπου Σύσκεψη με τους μετόχους της ΣΒΕΚΗ συγκαλεί η Γ.Γ.Π.Η.

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Σύσκεψη με τους μετόχους της ΣΒΕΚΗ συγκαλεί η Γ.Γ.Π.Η.

E-mail Εκτύπωση PDF

Την αλληλεγγύη της, στην προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να βρεθεί κάποια λύση για τη σωτηρία της Συνεταιριστικής Βιομηχανίας Κρέατος Ηπείρου  (ΣΒΕΚΗ) εξέφρασε η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας  Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα στον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου χοιροτρόφων Ηπείρου που την επισκέφθηκαν στο γραφείο της το μεσημέρι της Τετάρτης (10/3/10).

10.3-XOIROTROFOI«Στέκομαι στο πλευρό τους, τα αιτήματά τους είναι δίκαια, αγωνιούν για το μέλλον τους και διεκδικούν  τις οφειλές από την εταιρεία», υπογράμμισε σε δηλώσεις της η Γενική Γραμματέας.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως έχει αναλάβει πρωτοβουλία και το βράδυ της Πέμπτης (11/3/10)  συγκαλεί σύσκεψη με τους μετόχους της εταιρείας, (ΠΙΝΔΟΣ και Ενώσεις Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας) για να συζητηθούν διεξοδικά τα προβλήματα που έχουν προκύψει και πως μπορούν να αντιμετωπισθούν ώστε να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητά της.

 «Γνωρίζω πως είναι μια βιομηχανία που με τη λειτουργία της, συμβάλει σημαντικά στην αξιοποίηση του πρωτογενή τομέα και στηρίζει οικονομικά τον κλάδο της κτηνοτροφίας και όχι μόνο. Ταυτόχρονα διαπιστώνω πώς λανθασμένοι χειρισμοί ετών, οδήγησαν τη βιομηχανία σε οικονομικό αδιέξοδο», ανέφερε η Γενική Γραμματέας.

Από την πλευρά τους οι χοιροτρόφοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις πρωτοβουλίες της Γενικής Γραμματέως και ζήτησαν τη συμπαράστασή της στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει για να ξαναλειτουργήσει η επιχείρηση.