Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

>> Δελτία Τύπου Στις πληγείσες περιοχές κλιμάκια της Γ.Γ.Π.Η

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Στις πληγείσες περιοχές κλιμάκια της Γ.Γ.Π.Η

E-mail Εκτύπωση PDF
Με εντολή της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμητρας Γεωργακοπούλου - Μπάστα υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας επισκέφθηκαν το πρωί της Κυριακής δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Μολοσσών και Λάκκας Σουλίου Ν. Ιωαννίνων
και εξέτασαν επί τόπου τις ζημιές που προκλήθηκαν  σε σπίτια και το οδικό δίκτυο από τα έντονα  καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ στη Θεσπρωτία μετέβη ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας για να διαπιστώσει τα προβλήματα σε αγροτικές εκτάσεις  από την υπερχείλιση του ποταμού Καλαμά.
Παράλληλα η Γενική Γραμματέας ήταν σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία με τους Νομάρχες Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας Αλ. Καχριμάνη και Βασ. Γιόγιακα αντίστοιχα καθώς και τους δημάρχους Μολοσσών Γ. Παργανά και Λάκκας Σουλίου Χρ. Ντακαλέτση προκειμένου να είναι ενήμερη για το μέγεθος των ζημιών. Να σημειωθεί ότι κλιμάκια από υπηρεσιακούς παράγοντες μετά από εντολή της Γενικής Γραμματέως παρευρίσκονται σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Μάλιστα με την επιστροφή της από την Αθήνα θα συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη για να εξετασθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και οι τρόποι αντιμετώπισής τους.