Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

>> Δελτία Τύπου Ενημερωτική σύσκεψη για τους αιρετούς της Ηπείρου

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Ενημερωτική σύσκεψη για τους αιρετούς της Ηπείρου

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Περιφέρεια Ηπείρου θέλοντας να συμβάλει στην εκστρατεία ενημέρωσης των νεοεκλεγέντων αιρετών, που έχει ξεκινήσει το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με στόχο την ομαλή μετάβαση στη νέα διοικητική διάρθρωση της χώρας πραγματοποιεί ενημερωτική σύσκεψη την Τρίτη (21/12/10), στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας.

Την σύσκεψη, στην οποία θα προεδρεύσει η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν ο αιρετός Περιφερειάρχης, οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης και οι αιρετοί Δήμαρχοι που εκλέχθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Οι αυτοδιοικητικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας για θέματα που αφορούν στους τομείς άσκησης πολιτικής, στην οργάνωση και τους πόρους, στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» μεταβιβάζονται στις αρμοδιότητές τους.

Ειδικότερα, θα ενημερωθούν για:

  • Την πορεία υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ
  • Την πορεία υλοποίησης των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων
  • Τις διαδικασίες κατά την υλοποίηση έργων και
  • Διοικητικά θέματα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΥ

Θα ακολουθήσει, στις 13.00μ.μ. η σύσκεψη που είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών με αντικείμενο την παρουσίαση στους αυτοδιοικητικούς, της μελέτης χωροθέτησης του εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων και την πορεία του ΠΕΣΔΑ.