Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Ηπείρου - Region of Epirus
 
 
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Εσωτερικών - ΓΓΔΔ - ΗΔ
Εθνική Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης
ΕΣΠΑ
Άτομα με Αναπηρία και ΜΜΕ
Μπήκες ΚΕΠ!
Μαθητικός διαγωνισμός "Οι Αρχές του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας
  Αρχική σελίδα Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επισκεψιμότητα:
Μετρητής επισκέψεων
Τελευταία ενημέρωση:
Αρχική | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Ε.Δ.Α. Ηπείρου | Χάρτης τόπου | Συνδέσεις | English | Επικοινωνία
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄
Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτριος Πανοζάχος θα κηρύξει την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 10.30 το πρωί.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου θα διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ανατολής Ιωαννίνων το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου 2005 και διοργανώνεται από την Ένωση Αθλητικών Σωματίων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, την Περιφέρεια Ηπείρου και την ΤΕΔΚ Νομού Ιωαννίνων.

έγγραφο WordΠρόσκληση

έγγραφο WordΩρολόγιο πρόγραμμα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα 23 & 24 Ιουλίου 2005 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής Ιωαννίνων σύμφωνα με την προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

"Είναι χαρά μας που φέτος στην Ήπειρο, στην κοιτίδα του Ελληνικού πολιτισμού, θα φιλοξενήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄, διότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι ταυτισμένος με τον κλασσικό αθλητισμό και ο κλασικός αθλητισμός είναι το παρελθόν μας, το παρόν μας και το μέλλον μας" τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτριος Πανοζάχος κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ. Βασίλειος Πλαστήρας καθώς και το μέλος του Δ. Σ. Κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Θεόδωρος Αυγήτας οι οποίοι ευχαρίστησαν το Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου που έθεσε υπό την αιγίδα του τους αγώνες και τον έχουν συμπαραστάτη, ενώ ανέφεραν ότι είναι μια σημαντική διοργάνωση για την πόλη των Ιωαννίνων, διότι στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 900 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα.
Επίσης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι "όλα θα πάνε καλά" και είναι ευκαιρία να αναδειχθεί για άλλη μια φορά η ηπειρώτικη φιλοξενία.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1990 και το 1991.

dot Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δ. Πανοζάχου
Είναι χαρά μας που φέτος στην Ήπειρο, στην κοιτίδα του Ελληνικού πολιτισμού, θα φιλοξενήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄, διότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι ταυτισμένος με τον κλασσικό αθλητισμό και ο κλασικός αθλητισμός είναι το παρελθόν μας, το παρόν μας και το μέλλον μας.

Χαιρετίζουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 23 και 24 Ιουλίου 2005 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής Ιωαννίνων σύμφωνα με την προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ και το οποίο θέσαμε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και καλούμε τους Ηπειρώτες να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών.
Σε ένα μικρό αθλητικό χώρο, θα καμαρώσουμε τους αυριανούς μεγάλους Έλληνες πρωταθλητές, που θα αγωνισθούν κάποια μέρα με τη γαλανόλευκη στο στήθος στα μεγάλα στάδια του κόσμου.
Στα πρόσωπά τους βλέπουμε τους συνεχιστές του πνεύματος των Ολυμπιακών Αγώνων. Βλέπουμε τους συνεχιστές των καλών αγώνων, τους συνεχιστές και ιδανικούς εκφραστές της παγκόσμιας αθλητικής ιδέας.

Καλή επιτυχία στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ που γίνονται στα Γιάννινα και ευχές σε αθλητές, παράγοντες και γονείς για συνεχή επιτυχημένη προσπάθεια του αθλητισμού μας…

dot Χαιρετισμός Προέδρου ΣΕΓΑΣ κ. Β. Σεβαστή
Με ιδιαίτερη χαρά για άλλη μια χρονιά, χαιρετίζω τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων. Σταθεροί στις αρχές και διακηρύξεις μας, για αποκέντρωση των αθλητικών εκδηλώσεων της ομοσπονδίας μας, αλλά και τις συμμετοχής και συνεργασίας των φορέων τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ΕΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, στη διοργάνωση αγώνων, αποδεχθήκαμε την πρότασή τους και τους εμπιστευτήκαμε τους σημαντικούς αυτούς αγώνες.
Οι αγώνες αυτοί αφορούν μια πολύ ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα ηλικιακά κατηγορία αθλητών και αθλητριών, είναι σημαντικοί για την ομοσπονδία μας διότιαφ’ ενός φαίνεται το αθλητικό δυναμικό στο άθλημά μας και αφ’ ετέρου πλάθονται και διαμορφώνονται οι αθλητές του αύριο, οι μελλοντικοί πρωταθλητές μας.
Με τις σκέψεις αυτές και αφού ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την στήριξη των αγώνων, τον Γ. Γ. Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρη Πανοζάχο τους φορείς της περιοχής, αλλά και τους συνεργάτες μου στην ΕΑΣ ΠΕΙΡΟΥ που για ακόμη μια χρονιά διοργανώνουν ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εύχομαι σε όλους και ιδιαίτερα στους αθλητές κάθε δυνατή επιτυχία.
© 2001-2009 Περιφέρεια Ηπείρου Αρχική σελίδα | Χάρτης ιστοχώρου | Συνδέσεις | Όροι χρήσης | Επικοινωνία Διαχειριστής ιστοχώρου