Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Ηπείρου - Region of Epirus
 
 
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Εσωτερικών - ΓΓΔΔ - ΗΔ
Εθνική Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης
ΕΣΠΑ
’τομα με Αναπηρία και ΜΜΕ
Μπήκες ΚΕΠ!
Μαθητικός διαγωνισμός "Οι Αρχές του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας
  Αρχική σελίδα Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επισκεψιμότητα:
Μετρητής επισκέψεων
Τελευταία ενημέρωση:
Αρχική | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Ε.Δ.Α. Ηπείρου | Χάρτης τόπου | Συνδέσεις | English | Επικοινωνία
Δήλωση Εμπιστευτικότητας
H Περιφέρεια Ηπείρου επιθυμεί να δημιουργήσει μία κοινότητα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ελευθερία της έκφρασης. Αν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως μέλος με την παροχή ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων, τότε ισχύουν τα ακόλουθα:

Η διαχείριση και προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997 όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000, το άρ.8 του Ν. 2819/2000 και το Ν.2774/1999) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Αν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Δεν απαιτείται ο επισκέπτης να υποβάλει στον παρόντα δικτυακό τόπο προσωπικά στοιχεία για να τον χρησιμοποιήσει. Κατ' εξαίρεσιν ζητούνται προσωπικά στοιχεία κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να εγγραφεί στην κοινότητα των μελών του δικτυακού τόπου καθώς και κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να λάβει μέρος σε κάποια από τις εκδηλώσεις ή δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Για να γίνει ο επισκέπτης μέλος της διαδικτυακής κοινότητας της Περιφέρειας Ηπείρου ζητούνται τα εξής στοιχεία επικοινωνίας: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση email, τηλ, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός κώδικας, Νομαρχία και Δήμος. Ο διαδικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων που υποβάλλονται και υποχρεούται να μην τα γνωστοποιήσει σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Ο διαδικτυακός τόπος διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία αποστέλλουν οι επισκέπτες/ μέλη αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς λόγους και λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων αυτών. Στα στοιχεία αυτά μπορούν να έχουν πρόσβαση φορείς του Δημόσιου Τομέα για αξιοποίηση τους στο πλαίσιο των στόχων του κόμβου εφ’ όσον ρητά συγκατατίθενται και συμφωνούν σε αυτό οι επισκέπτες/μέλη κατά την διαδικασία της εγγραφής τους.
© 2001-2009 Περιφέρεια Ηπείρου Αρχική σελίδα | Χάρτης ιστοχώρου | Συνδέσεις | Όροι χρήσης | Επικοινωνία Διαχειριστής ιστοχώρου