Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Ηπείρου - Region of Epirus
 
 
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Εσωτερικών - ΓΓΔΔ - ΗΔ
Εθνική Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης
ΕΣΠΑ
’τομα με Αναπηρία και ΜΜΕ
Μπήκες ΚΕΠ!
Μαθητικός διαγωνισμός "Οι Αρχές του Γκέτεμποργκ και της Λισσαβόνας
  Αρχική σελίδα Εκτύπωση σελίδας Προσθήκη στα Αγαπημένα
Επισκεψιμότητα:
Μετρητής επισκέψεων
Τελευταία ενημέρωση:
Αρχική | Εφημερίδα της Υπηρεσίας | Ε.Δ.Α. Ηπείρου | Χάρτης τόπου | Συνδέσεις | English | Επικοινωνία
Υποστήριξη

dotΛογότυπα της Περιφέρειας Ηπείρου & του ΠΕΠ Ηπείρου

dotΒοηθητικά προγράμματα
Για να δείτε το περιεχόμενο κάποιων αρχείων από τις ιστοσελίδες θα χρειαστείτε τα παρακάτω προγράμματα. Εάν δεν τα έχετε ήδη, μπορείτε να τα κάνετε download από τα παρακάτω links:
λογότυπο Acrobat Viewer Acrobat Reader για την ανάγνωση pdf αρχείων [exe, 19.6Mb]
λογότυπο Winzip WinZip για την αποσυμπίεση αρχείων μορφής zip [exe, 2.3Mb]
έγγραφο Word Word Viewer για την ανάγνωση των κειμένων doc [exe, 3.9Mb]
βιβλίο εργασίας Excel Excel Viewer για την ανάγνωση των κειμένων xls [exe, 3.8Mb]
παρουσίαση PowerPoint PowerPoint Viewer για την ανάγνωση των κειμένων ppt [exe, 2.8Mb]
Εικόνα Image file αρχεία εικόνας της μορφής gif, jpeg, tif, png μπορείτε να τα προβάλλετε και να τα επεξεργαστείτε με πληθώρα εφαρμογών
λογότυπο Macromedia Flash Player Flash player για την προβολή στον φυλλομετρητή αρχείων Flash [exe]

Γραμματοσειρές
Οι σελίδες είναι κωδικοποιημένες σε Greek Windows - 1253. Αν οι ελληνικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται σωστά, ίσως πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας τις ελληνικές γραμματοσειρές (fonts).
Κατεβάστε τις ελληνικές gραμματοσειρές για PC [arial, 103Kb] & Mac [mac_928.sit.hqx, 219Kb]

Προγράμματα περιήγησης (Browser)
Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης (φυλλομετρητές) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να έχετε πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Ηπείρου. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται η χρήση των Νετσκέιπ Ναβιγκέιτορ 4.5 (Netscape Navigator 4.5) ή Μάικροσοφτ Ίντερνετ Εξπλόρερ 5.0 (Microsoft Internet Explorer 5.0) ή Firefox ή Opera ή των πιο βελτιωμένων εκδόσεων τους.

Ανάλυση οθόνης
Οι σελίδες του ιστοχώρου έχουν σχεδιαστεί για ανάλυση οθόνης 1024 Χ 768 εικονοστοιχεία (pixels) ή μεγαλύτερη.

Οδηγίες εκτύπωσης σελίδων
Μπορείτε πολύ εύκολα να τυπώσετε σελίδες από το site, απλά χρησιμοποιήστε την επιλογή "εκτύπωση σελίδας" η οποία βρίσκεται στο πάνω μέρος δεξιά της κάθε σελίδας.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την επιλογή print απο τον εκάστοτε browser που χρησιμοποιείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει landscape για να εκτυπώσετε σε όλο το πλάτος της σελίδας, μαζί με τo οπτικό της υλικό. Εάν θέλετε να εκτυπώσετε τις σελίδες με την επιλογή portrait, κάντε κλικ στις παρακάτω επιλογές με την σειρά που αναφέρονται: File > Print > και αλλάξτε τις ρυθμίσεις του layout στο παράθυρο του Print που θα ανοίξει. Εαν κάποιες εικόνες, του γενικότερου εικαστικού, και όχι του περιεχομένου δεν εκτυπώνονται και θέλετε να γίνει αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Print Background colour and images στον Browser.
Στον Internet Explorer θα βρείτε την επιλογή αυτή στο κεντρικό μενού ακολουθώντας Tools> Internet Options> Advanced> Printing και κάντε κλικ στο "Print background colour and images". Στον Netscape θα βρείτε την επιλογή αυτή στο παράθυρο του Print που θα ανοίξει.

dotΔιευθύνσεις διαδικτύου στα Ελληνικά
Διευθύνσεις διαδικτύου στα ΕλληνικάΤα Διεθνή Ονόματα Διαδικτύου (Internationalized Domain Names - IDN) είναι διευθύνσεις στον παγκόσμιο ιστό με ελληνικούς (ή άλλους διεθνής) χαρακτήρες. Έως τώρα πλοηγοί browsers και παραλήπτες ηλεκτρονικών μηνυμάτων δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν IDNs.
Η VeriSign έχει αναπτύξει ένα ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό που δίνει λύση στο πρόβλημα και παράλληλα βελτιώνει την δικτυακή σας πλοήγηση. Η προσθήκη i-Nav αναβαθμίζει τον browser σας δίνοντάς την δυνατότητα να πλοηγείτε στο διαδίκτυο στα Ελληνικά.

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ.

dot Επικοινωνία
Mπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή (webmaster) του ιστοχώρου με τους ακόλουθους τρόπους:

- μέσω ταχυδρομείου, στην διεύθυνση: Δ/νση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης - 8ης Μεραρχίας 5, 45 445 Ιωάννινα
- μέσω φόρμας επικοινωνίας
- μέσω email / τηλ για ερωτήσεις, σχόλια ή παρατηρήσεις, σχετικά με την σχεδίαση και λειτουργικότητα: Ντέμος Νικόλαος, τηλ: 26510 69925

Τόσο για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, όσο και για την βέλτιστη απάντηση των ερωτημάτων, σας παρακαλούμε θερμά:
1. Να μην απευθύνεστε στον webmaster για θέματα που αφορούν διεκπεραίωση προσωπικών υποθέσεων.
2. Επειδή ο webmaster δεν γνωρίζει όλες τις διαδικασίες και τα θέματα, αλλά μόνο ότι έχει να κάνει με την δομή και την λειτουργία της ιστοσελίδας, αν αναζητάτε απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν διαδικασίες, δικαιολογητικά ή την ευρύτερη λειτουργία της Περιφέρειας Ηπείρου, μπορείτε να απευθύνεστε στις αρμόδιες μονάδες.
3. Αν κατά την διάρκεια της πλοήγησής σας εντοπίσατε σφάλμα, παρακαλούμε να μας υποδείξετε την εν λόγω παράλειψη ή την ενδεχόμενη δυσλειτουργία της ιστοσελίδας, ώστε να διορθωθεί άμεσα και γρήγορα.
4. Οι σελίδες ενημερώνονται συνεχώς. Σας συνιστούμε να τις επισκέπτεστε συχνά...

Για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με το δικτυακό μας τόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ελπίζουμε ότι μένετε ικανοποιημένοι/ες από τις επισκέψεις σας στις ιστοσελίδες της Περιφέρειας.
© 2001-2009 Περιφέρεια Ηπείρου Αρχική σελίδα | Χάρτης ιστοχώρου | Συνδέσεις | Όροι χρήσης | Επικοινωνία Διαχειριστής ιστοχώρου