Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

>> Yποστήριξη Περί δικτυακού τόπου

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Περί δικτυακού τόπου

E-mail Εκτύπωση PDF
Η Περιφέρεια Ηπείρου έχοντας υπόψιν τις συνεχείς εξελίξεις, προέβη στον ολικό ανασχεδιασμό του δικτυακού της τόπου. Η νέα σχεδίαση έχει ως σκοπό την άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση της πληροφορίας στην οποία επιθυμεί να έχει πρόσβαση ο επισκέπτης - χρήστης, με παράλληλη επέμβαση στην αισθητική & στην καλαισθησία του περιεχομένου.
Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου λειτουργεί ως κόμβος πληροφοριών που στοχεύει στην ενημέρωση και την άμεση πληροφόρηση του πολίτη.
Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας τηρεί τις παγκόσμιες προδιαγραφές και τα εδραιωμένα στάνταρ στον χώρο του web design, όπως αυτά έχουν οριστεί από τον ανεξάρτητο οργανισμό W3C (World Wide Web Consortium).

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου στηρίζεται στo Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα διαχείρισης περιεχομένου Joomla. (CMS = Σύστημα Διαχείρησης Περιεχομένου).

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου αναπτύχθηκε από τον Ντέμο Νικόλαο, υπάλληλο της Δ/νσης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου, 8ης Μεραρχίας 5, 454 45 Ιωάννινα, τηλ: 26513 60316, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ημερομηνία έκδοση ιστοχώρου: 1.2.2010

Ο παλιός δικτυακός τόπος (12/2001 - 1/2010)
- Στατιστικά επισκεψιμότητας του παλιού δικτυακού τόπου (για τα έτη 2002 - 2009)


Σε κάθε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα κατά την περιήγηση στο δικτυακό τόπο (λανθασμένες πληροφορίες, ανύπαρκτες συνδέσεις, προβλήματα server, κ.α.), ή αν έχετε παρατηρήσεις - σχόλια σχετικά με τη δομή, την οργάνωση και το περιεχόμενο του τόπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή:
Ντέμος Νικόλαος, τηλ: 26513 60316, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Καλή πλοήγηση!