Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

>> Ενημέρωση Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου 2009 Εντάξεις έργων: "Μελέτη αποχέτευσης – βιολογικού καθαρισμού Πλαταριάς και Συβότων" και "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Ηγουμενίτσας"

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Εντάξεις έργων: "Μελέτη αποχέτευσης – βιολογικού καθαρισμού Πλαταριάς και Συβότων" και "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Ηγουμενίτσας"

E-mail Εκτύπωση PDF

Με απόφαση του Γ.Γ. Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρη Πανοζάχου, εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Θεσσαλίας – Ηπείρου - Στερεάς Ελλάδας του ΕΣΠΑ (Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου):

 

1. «Μελέτη αποχέτευσης – βιολογικού καθαρισμού Πλαταριάς και Συβότων», προϋπολογισμού € 1.372.240,17
2.
«Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού € 5.730.000

Σε δηλώσεις του ο κ. Πανοζάχος τόνισε πως με την ένταξη της μελέτης αποχέτευσης – βιολογικού καθαρισμού Πλαταριάς και Συβότων, η πολιτεία αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, που έχει να κάνει με την καθαρότητα των ακτών του Ιονίου Πελάγους στην Ήπειρο και είναι συνέχεια των αντίστοιχων εξαγγελιών για τους οικισμούς του Αμβρακικού, που αποτελεί σημαντική επιλογή για το περιβάλλον, από τη Περιφέρεια Ηπείρου.

Για το έργο Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, η Περιφέρεια Ηπείρου, τόνισε ο κ. Πανοζάχος, συνεχίζει να απαντά σε όλους αυτούς που ψάχνουν αγωνιωδώς ακόμα το ΕΣΠΑ. Η απάντηση υπάρχει στο σημαντικό έργο της Περιφέρειας, το οποίο εκτελείται χωρίς σταματημό.

Τέλος εμείς μιλάμε πάντα με έργα, αφήνοντας τα λόγια για τους άλλους.