Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Δελτίο τύπου

E-mail Εκτύπωση PDF
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων επιβεβαιώνει το δίκαιο της λαϊκής παροιμίας «ο λύκος κι αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του μήτε την γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του».
Γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η «διάθεση τους για  επιδρομή και λεηλασία». Θεωρούν ότι  όλοι οι απασχολούμενοι στο δημόσιο πρέπει να τους παραδοθούν ως λάφυρο για να τους διαχειριστούν ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι το Ελληνικό κράτος έχει προοδεύσει. Έχει βελτιωθεί. Δεν λειτουργεί  πλέον με διακοπές. Αδιαλείπτως  προσφέρει τις υπηρεσίες τους στους πολίτες αυτής της χώρας  χωρίς καμία διάκριση.
Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ «κρίνοντας εξ’ ιδίων»  πιστεύουν ότι οι απασχολούμενοι  στο δημόσιο με σύμβαση, πρέπει να αποτελέσουν τους αιχμαλώτους που θα τους παραδοθούν. Δυστυχώς για αυτούς το Ελληνικό κράτος και η περιφέρεια της Ηπείρου δεν είναι στην κατάσταση που την παρέδωσαν το 2004. Σήμερα όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ότι όταν επισκέπτεσαι υπηρεσίες της περιφέρειας Ηπείρου δεν χρειάζεται  να έχουν «ενδιάμεσο παράγοντα» για να εξυπηρετηθούν.
Έτσι έγινε και με τους συμβασιούχους της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, αφού είναι χρήσιμοι στην υπηρεσία χωρίς να χρειάζεται να δώσουν διαπιστευτήρια σε κανέναν.
Όσον αφορά το ζήτημα των ομογενών μας που αποκτούν την ελληνική υπηκοότητα είναι «απρέπεια» να ομιλούν αυτοί που επί χρόνια τους κρατούσαν όμηρους αν δεν υποτασσόταν στις κομματικές τους επιθυμίες. Οι στοίβες των αιτήσεων των ομογενών μας για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας  αποτελούν πλέον παρελθόν και είμαστε περήφανοι για αυτό. Ο λαός τα γνωρίζει όλα και θα κρίνει.