Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

>> Ενημέρωση Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου 2009 Απάντηση σε σχόλια περί Διοικητηρίου & Κωπηλατοδρομίου

Ενημέρωση ...

Ο δικτυακός τόπος της Περιφέρειας Ηπείρου δεν ενημερώνεται πλέον ...
(τελευταία ενημέρωση: 31.12.2010)
 
 
   

Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


 

Απάντηση σε σχόλια περί Διοικητηρίου & Κωπηλατοδρομίου

E-mail Εκτύπωση PDF

H Περιφέρεια της Ηπείρου, στην επιθυμία της να συμβάλλει στην καλύτερη κατά το δυνατό ενημέρωση των πολιτών, απαντώντας σε σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρονταν στα έργα ΣΔΙΤ και συγκεκριμένα στην ανακατασκευή του Διοικητηρίου και το Κωπηλατοδρόμιο, έχει να παρατηρήσει τα εξής:

Η διαδικασία αξιολόγησης των ενδιαφερόμενων επενδυτών για το κτίριο του Διοικητηρίου συνεχίζεται και γίνεται με τις προϋποθέσεις, τις οποίες προβλέπει ο νόμος και οι οποίες τηρούνται απολύτως και επακριβώς από την Περιφέρεια, η οποία παραμένει αμετακίνητη στη φιλοσοφία της για τη διαφάνεια, την οποία έχει διακηρύξει και επιμένει απόλυτα σ' αυτή. Η πρώτη φάση της αξιολόγησης ολοκληρώνεται στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε ό,τι αφορά το Κωπηλατοδρόμιο, η Περιφέρεια ουδέποτε εξέδωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος περί τούτου, δεδομένου πως υπάρχει δεδηλωμένη άρνηση των παρόχθιων Δήμων να συναινέσουν στην καθολική απαίτηση των Ηπειρωτών και να παραχωρήσουν τις αναγκαίες εκτάσεις. Η στασιμότητα του θέματος συνεπώς δεν αφορά την Περιφέρεια, η οποία έκανε ότι ήταν δυνατό για το Κωπηλατοδρόμιο.